Kurser / Utbildningar

BLIR DIN SANNA JAG !!

Stresshantering för var och en står i förgrund och är kursens mål. 

Verktyg läggs till hands att destruktiva mönster som står i vägen att hantera vardagen och personliga utmaningar lättare och hanterbar.
Verktyg byggs in och blir en del av dig som in sin tur kan använder dem autonom och efter behov. Delvis kommer dem frånindividuell och management coaching och komplementära varandra att du får det förmögen att lösa upp gammal förhållande mönster och ersätter dem med nya sundare möjligheter att hantera ditt liv. Valet att förändra sitt liv grundläggs och ger en frihet att tänker om och handlar i nya banor. 

Klangskål-gong med djupt healing meditationer betona läkningsprocessen på dina framgångar med dina förutsättningar. Läkning med ljud är en de äldsta och mest naturliga formerna av helande metoder som människan vet. 
Målet är att återställ din ursprungliga vibrationstillstånd så att du upplever mer glädje, avkoppling och lätthet i ditt liv och så med hantera utmaningar på en enklare sätt.

Gemensam ska vi hitta din sanna jag och att du blir den som du vill vara och  önskar dig 
Jag ser fram emot att träffa dig och att följa dig en bit av din livsresa med kärlek och respekt.

TID & PLATS

Söndag, den 12 April kl.10.00 -15.30

Hälsans hus, Mårtenstorget 6, 22351 Lund

PRIS
690 kr lätt lunch igår
(lägre priser för studenter, arbetslösa och pensionärer)

ANMÄLAN & FRÅGOR
Via mej Gabriele Ottosson,  gabriele@focus-on-change.se, mobil 0722531844
Swish 123 419 81 56

Säkra/reservera din plats med en insättning på 250kr, resten i början av kursen. En förbetald bokning för kursen återbetalas inte om du inte deltar i kursen. Först på kranen gäller.

Gärna kan du läsa om mindfulness coaching mer
 http://focus-on-change.com/mindfulness-coachning/
 
Här finns mer att läsa om klangskål-gong terapi
 http://focus-on-change.com/naturlakare-snlf/klangskalmassage/

OM MIG
Gärna skulle jag vilja förställa mig - jag heter Gabriele Ottosson och är mindfulness coach, psykologisk management coach, klangskål-gong terapeut enlig  Peter Hess i Tyskland och funktionsmediciner/naturopath/Naturläkare (SNLF).
Min erfarenhet går tillbaka i drygt 20 år och jag hade den äran att träffa många människor med deras besvär ochivshistoria.

Kursen som jag erbjuda dig är en mindfulness-gong kurs med
djupt meditation och fler segment från psykologisk individuell coaching i komplentation.