Kurser / Utbildningar

Föredrag med Q&A och meditation – Uppvaknande och Healing


Lund – Lör 16 jan Stockholm – Sön 17 jan Göteborg – Lör 13 feb

Välkommen till ett spännande föredrag om skiftet på Jorden, om andligt uppvaknande och healing!

Det är mycket som händer nu, både på ett kollektivt och individuellt plan. I tider av stor förändring ställs mycket på sin spets. Det man förlitat sig på för att känna trygghet rycks undan och det kan kännas som att vara hudlös, utlämnad, vilsen. Många står mitt i livet och vet inte i vilken riktning de vill, varför de är här och hur de kan hitta sig själva.

Hur kan vi då komma i balans och förankra vår styrka? Vad kan vi göra för att uppleva vår själs ljus och förmågor i vardagen. Hur kan vi samstämma oss med Moder Jord, så att vi flyter med vågen av förändring istället för att kämpa emot den? Vad är egentligen healing och hur kan vi arbeta med healing för att må bra? 

Detta är stora viktiga ämnen och vi delar med oss av tankar, tips och övningar utifrån vår erfarenhet av mer än 20 års andlig/personlig utveckling. Vi avsätter också gott om tid för en frågestund, då vi svarar på dina frågor om allt som rör dessa ämnen. 

Föredraget avslutas med en längre guidad meditation där du får uppleva befriande rening av ditt energifält och djup healing på alla nivåer direkt från Moder Jord. Missa inte detta!

Kostnad: 250 kr
Föranmälan krävs. Bokning sker via e-mail på: glanzmannmadeleine@gmail.com
Varmt välkommen att boka din plats!
Med kärlek
Ingrid och Madeleine

Ingrid Kronholm har arbetat med klienter, individuellt och i grupp, under 20 års tid och har haft förmånen att genom detta få jobba med tusentals personer, både i Sverige och utomlands. Hon är utbildad i the Spiritual School of Ascension, är Advanced Soul Realignment® Practitioner och dipl. kraniosakral terapeut samt tidigare även Auraförmedlare. True Essence Activation är kärnan av hennes arbete, syntetiserat till en djupt transformerande session. 

Ingrids drivkraft är att hjälpa andra att bli närvarande i sig själva och leva utifrån hjärtat och därigenom få tillgång till sitt sanna jag och flow i livet!
ingrid@healyoursoul.se
www.healyoursoul.se

Madeleine Glanzmann är utbildad lärare och har under 25 år drivit eget företag som språkkonsult, åt större och mindre företag. Parallellt med detta har hon sedan slutet av 90-talet utbildat sig inom energiarbete och healing och har bl.a. arbetat som dipl. kraniosakral terapeut, Mikunea terapeut, Reiki Master och Auraförmedlare. Hon har idag släppt språkföretaget och arbetar enbart som healer. Hon håller kurser och tar emot
klienter i Sverige, Tyskland och Schweiz. 

Madeleine inspireras och drivs av att få människor att se sin potential, inre kraft och sin egen självläkningsförmåga.
glanzmannmadeleine@gmail.com
www.madeleineglanzmann.com