Kurser / Utbildningar

MJUK MEDITATIV HATHA YOGA

(Även för seniorer)

Ledare: Edita Juchneviviute
Datum: 7 tisdagar med start 10/9, uppehåll v.42
Tid: kl.10.00-11.30
Ny kursstart  den 5/11


Pris: 1.050:-/895:- student, sjukskriven
arbetssökande och pensionärer

Drop in 170:-/140:- per gång
Klippkort: 5ggr 800 sek/675 sek
Klippkort: 10ggr 1590sek/1310sek, gäller under hela hösttermin på alla Editas klasser.
 
Info & anmälan: edita@harmonioasen.com
www.harmonioasen.com  0708-946 716

Anmälan är bindande men skulle du missar något tillfälle kan du när som helst gå på valfritt klass med Edita (i mån av plats)


Välkommen till en kurs i meditative yoga som alla kan delta i. Fokus under kursen är att skapa balans mellan kroppen, sinnet och själen. Kursen passar både dig som är absolut nybörjare och dig som yogat innan eller om du vill komma igång igen efter graviditet eller sjukdom, men vill ha en lugnare form av yoga. Den är extra bra för dig som vill stärka upp kroppen på ett mjukt och lugnt sätt.

 
 Kursen syftar att förbättra rörlighet, balans och styrkan i kroppen på ett lugnt och skonsamt sätt. Vi gör enkla och mjuka rörelser som mjukar upp kroppen, förbättrar rörlighet i höfter, stärker ryggen och magen, förbättra balans, samt är bra för dina leder. Övningarna hjälper dig att slappna av, minska stressen och sova bättre. Har du ont i dina leder t ex pga. artros är yoga ett bra sätt att stärka musklerna för att minska stelhet.

Varje klass består av tre delar: rörelser/yoga positioner, andningsövningar/pranyama och avslappningen.

Passar både nybörjare och dig som redan är bekant med yoga. För dig som på ett lugnt och balanserat sätt vill förbättra styrka, rörlighet och balans samt fokusera på medveten andning. 

Varmt välkomna!