Terapeuter

Ingrid Samuelson

ingrid-samuelson

Ingrid Samuelson - Diplomerad Kraniosakralterapeut

Har du smärta, är stressad eller känner att kroppen inte riktigt fungerar så bra som du skulle önska? Ja, då rekommenderar jag dig att ge kraniosakralterapi en chans. Även om besvären är gamla och du har testat olika vägar att komma tillrätta med dem – Har du inte testat kraniosakralterapi finns det en stor outforskad möjlighet för dig att bli smärtfri och uppleva en bättre hälsa.

Kraniosakral terapi bygger på djup kunskap om kroppens anatomi. Framförallt jobbar kraniosakralterapeuter utifrån nervsystemet och ryggmärgsvätskan. Genom lätta och precisa grepp stimuleras flödet av ryggmärgsvätska. Ryggmärgsvätskan förser alla hjärn-och nervceller med näring transporterar bort slaggprodukter. En kraniosakral behandlingen är ofta djupt avslappnande och även lämplig som friskvård (SNI kod 96040).

Jag är diplomerad kraniosakralterapeut och rekommenderar kraniosakral terapi vid följande besvär: kraftlöshet stress, trötthet, utbrändhet, axel-nack- och ryggbesvär, huvudvärk, migrän samt besvär med mage och tarm.

En kraniosakral behandling påverkar kroppens balans både fysiskt o psykiskt och hjälper därmed på ett kraftfullt sätt kroppen att hitta till bättre hälsa.

Välkommen att kontakta mig för att få svar på just dina frågor om kraniosakralterapi eller boka tid.

ingrid@helhetsgrepp.se www.helhetsgrepp.se
0707-21 71 12

ingrid-samuelson2