Terapeuter

Christin Ekstrand Simryd

Christin Ekstrand

Om mig, Christin Ekstrand Simryd
Min terapeutiska bana började när jag mellan 2003-2005 gick på ”Skolan för helhetsterapi” i Dalarna.
Där diplomerades jag i Zonterapi, Akupressur, Öronakupunktur och örter. Jag har sedan vidarutbildat mig i Massage, Tibetansk ansiktsmassage, Laserterapi, MediYoga och Gongspel. Inom MediYoga är jag diplomerad i MediYoga vid stress, MediYoga för Hormonsystemet och MediYoga vid Graviditet.

 En dröm uppfylldes då vi skapade rekreationscenter. Andrum, med utsikt över sjön. Detta var på vackra Fårö, utanför Älmhult.

2014, mitt under Instruktörsutbildning i MediYoga fick jag diagnos cancer i livmoderslemhinnan. Efter operation, cellgifter och strålning fortsatte jag med vidareutbildning till MediYoga Terapeut.
Jag insåg vilken hjälp jag haft av MediYogan under min sjukdom.

Vilken balans jag fått, genom att jobba under hela rehabiliteringen med detta fantastiska verktyg. Som hjälpt mig vid oro, ångest, behandlingar, operationer, komplikationer, sömnproblem, smärta osv osv. Jag brinner nu för att föra denna kunskap vidare, och nya mål hägrar.

Som nyinflyttad i Lund kommer jag nu att erbjuda mina behandlingar och kurser i MediYoga, på Hälsans Hus med start i december 2016. Varmt Välkomna

Christin Ekstrand Simryd
0708-621598
Christin@vivevale.se
www.vivevale.se