Terapeuter

Christine Morel

christine

Aura-Soma terapeut och lärare

Jag är utbildad Aura-Soma terapeut vid ASIACT Aura-Soma International Association of Colour Terapeutics i England.

Aura-Soma är ett system som genom valet av färger bygger på att lära känna sig själv och se sina talanger och bli medveten om det som hindrar oss från att blomma ut.

Kundalini yoga, Yin yoga och Meditation

Jag har genomgått en tvåårig utbildning till Kundalini yogalärare vid Kundalini Yoga Syd och KRI, Kundalini Research Institute samt utbildning till lärare i Yinyoga hos Magdalena Mecweld, Stockholm.

Bakgrund

Jag är utbildad mellanstadielärare och har alltid tyckt om att undervisa.
Om Christine Morel Annika Nordin 2016-11-04T18:25:54+00:00 Redan som barn har jag känt att livet är så mycket mer än det vi kan se och ta på och jag hade erfarenhet av att det fanns en annan dimension. I tonåren strävade jag mot att öka min medvetenhet och inre utveckling genom att utöva yoga och meditation.
Genom livets med- och motgångar och genom själva livsprocessen insåg jag att djupt inom mig och djupt inom varje människa finns en inneboende visdom. Vi har alla en inre röst och en inre lärare. Om vi kan se våra motgångar som en källa till utveckling istället för en börda kan livet vara fascinerade och intressant.
Jag utbildade mig senare till Aura-Soma terapeut och lärare där jag genom aktivt lyssnande leder personen till insikt om sig själv och hjälper honom/henne att se sin inre styrka och potential och hur vi kan ta ansvar för vårt eget helande och välbefinnande och inte se oss som offer för olika omständigheter.
På senare tid har jag även utbildat mig till lärare i Kundaliniyoga och Yinyoga och lär ut yoga och meditation. Mitt eget utövande av yoga och meditation har gett mig mer fokus, klarhet och ökad medvetenhet på djupet om hur allt hänger ihop och min egen del i det som händer i mitt liv.
På mina kurser oavsett om det är Aura-Soma, Yoga eller Meditation vill jag förmedla inre växande och ökad medvetenhet.
Christine Morel

christine@aura-soma.nu

0723-996822

www.aura-soma.nu