Terapeuter

Patrik Putte Persson

Putte Patrik persson
Patrik Putte Persson!

Jag är född i Vädurens tecken.


Jag har alltid haft en öppenhet till det andliga sen jag var liten. När jag var 3år hade jag min första andliga kontakt fick då se ljuset av en ängel. När jag började i skolan blev jag väldigt mobbad. Som ingen i min omgivning förstod vad jag kunde se, känna och höra så andliga blev en plats där jag kunde känna mig trygg, där jag fick förståelse men även känna mig älskad.

När jag jobbar med det andliga använder jag väldigt mycket av glädje, humor, musik eftersom andevärlden har, liksom vi, - känslor

Behandlingar:

° Andlig/Trance Healing.
° Andlig kontakt.
° Tarot/Medial vägledning.
° Seans.
° Kurser & Utbildningar (Andlig Medial Utveckling / Healing)
° Spirituella Resor.
° Husrening/Energi balansering.

Har du frågor kan du alltid maila eller ringa mig!

Andlig Trancehealing (PDF)
Andlig Medial Vägledning (PDF)
Husrensning (PDF)
Kurser, Utbildningar (PDF)I vår värld har många av oss en inbyggd medvetenhet / känslighet, som gör att vi ofta upplever händelser, tankar och känslor, vilka vi kan relatera till vår vardag. Varje person är väldigt mycket en individ. När jag har utbildningar tittar jag på den individuella potentialen hos varje person, för att skapa de bästa förutsättningarna att utvecklas tillsammans med andevärlden, genom intuition. Jag utforskar ständigt nya möjligheter att utveckla mig själv och hitta en förståelse för mitt eget lärande - vilket jag är glad över att vidarebefordra till dig, genom kurser, husrensningar och privatsittningar. Utifrån etik, moral och känslor.

Utöver detta har jag gått personlig medial utveckling, mediumkurs, husrensning kurser och lärt mig av medium som Pierre Hesselbrandt (SE) och Lena Ranehag (SE) Andreas Österlund (SE) Mia Ottosson (SE).

Har varit på “The Arthur Findlay College ”i England, har studerat trance medium, trance healing och avancerad mediumskap och seans (plattform) jag har fått min utbildning av Colin Bates (UK) Sandie Baker (UK) Angie Morries (UK) och Bill Thomson (SCO).

Certifierar mig med onlinekurser för CSNU England.  

Går även en 2 år certifiering till Spiritual Teacher i Manchester för Sandie Baker CSNU (UK).

Mottagning: Hälsans hus i Lund
Besöksadress: Mårtenstorget 6, 223 51 Lund
Patrik Putte Persson
mediumputte@gmail.com
www.facebook.com/mediumputte
www.bokadirekt.se/places/patrik-putte-persson-33283
070 - 38 05 664

Medlem: SNU England, Hälsans Hus i Lund