Terapeuter

Natalia Andersen - Medicinsk Massageterapeut

nat1

tel.0706191675  /   slepkoffnat@mail.ru
Hemsidan:www.nataliashalsomassage.com
Bokadirekt.se

nat2

Svensk klassisk massage


Svensk klassisk massage utförs som en skön avslappning och samtidigt en kraftfullare muskelbehandling.  Massagen stimulerar nerv-och muskelsystemet, lymfan- och blodcirkulationen. Det frigör kroppen från fysiska och psykiska spänningar och hjälper till att känna lugn och avslappning.  PIR/ PNF.nat3

Honungsmassage


Först utförs en uppvärmande massage på den del av huden som skall masseras. Sedan masseras honungen på huden. När honungen blir klistrig så börjar handrörelserna att övergå till dragande rörelser. Avslutande behandling är avtorkning med varmt vatten och varma handdukar. En tuff men populär behandling som bland annat stärker immunförsvaret.
nat4

Hand massage med paraffinbehandling.


Handmassage hjälper till att slappna av musklerna i dina händer, att förbättra blod- och lymfacirkulationen, och påverkar även huden, hela kroppen och sinnet. Denna behandling är också effektivt mot stress. Behandling med paraffinbad ger en mer positiv effekt. Den hjälper dig att få len och mjuk hud på händerna. Paraffinet behandlar samt återfuktar torr hud, och värmen i badet (40-50° C) förbättrar tillstånd och funktion av muskler och leder. Så passa på att unna dig en mjukgörande och avslappnande handmassage. 


nat5

Ansiktsmassage

De flesta av oss, oavsett ålder, vill se yngre ut. Ansiktsmassage är en förebyggande och terapeutisk metod  som används mest för hudens föryngring. Den lugnar nervsystemet, hjälper till att hantera stress, ångest och rädsla och återställer sömnen.  Min ansiktsmassage inkluderar lymfmassage också. Massagen är en mjuk och djup behandling, och är en särskilt skön upplevelse.


nat6

Käk behandling massage

Långvarig stress sätter sig ofta som spänningar i käkmuskulaturen. Det kan leda till stora besvär i ansiktet, käken, tänderna, örat, nacken och även orsaka huvudvärk. Det kan påverka stabiliteten i hela kroppen.  Via undersökning och massage sänks spänningar i musklerna och lindras smärtan. Här hjälpar mig metoden Tillämpligt Kinesiologi och annan terapi. För snabbast effekt behövs att man göra övningar som jag ge.
nat7

Koppningsbehandling

Koppning är en gammal traditionell läkekonst där vakuum och sugkoppar skapar ett undertryck som effektivt ökar lymfan- och blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven.  Koppning är en effektivare, djup och kraftfull, samtidigt smärtfri behandlingen. Den kan vara ensam behandling eller kombineras med svensk klassisk massage.
Taktil massage

Taktil massage är något alla borde unna sig lite oftare - för sin egen skull. Denna avslappnande behandling leder nämligen till många positiva effekter såsom förbättrad sömn, stärkt immunförsvar, ökad blodcirkulation och ett bibehållet lugn. Det är helt enkelt en investering i sig själv, som dessutom är väldigt behaglig!

 

Natalia Andersen

Medicinsk Massageterapeut

tel.0706191675  /   slepkoffnat@mail.ru
Hemsidan:www.nataliashalsomassage.com
Bokadirekt.se