Terapeuter

Emma Möller

halsans-hus
Jag använder och erbjuder dig individuella behandlingar med miljöalternativ som värnar om jorden, djuren och människan. Behandlingarna utför jag på Hälsans Hus, i Malmö och via webb-baserade kontakter (skype, facetime). Jag behandlar både människor & djur.

Målet är att hjälpa dig att må bättre genom att framförallt arbeta i förebyggande syfte med hjälp av massage som verktyg och genom homeopatin mot både kroniska och akuta åkommor.

Jag har hjälpt människor och djur att bli friska på naturlig väg sedan 2005, genom bland annat massageterapi, vägledning, örtmedicin och homeopati. Att arbeta med naturlig hälsa innebär att jag använder mig av metoder som stärker kroppens egen inneboende läkekraft. Mitt främsta instrument är den klassiska homeopatin, som är en väl beprövad och framgångsrik läkemetod sedan mer än 200 år tillbaka. Homeopatiska läkemedel kan på ett subtilt sätt stimulera kroppens självläkande krafter och
hjälpa till att återställa hälsan på helt naturlig väg.

Homeopati är en TM/CAM behandling med invärtes medicinering. Substanser från ört-mineral-och djurriket används som homeopatisk medicin. Valet av det homeopatiska medlet tar hänsyn till patientens alla symptom, såväl fysiska som mentala och
emotionella. Vid den klassiska homeopatin ordineras endast ett homeopatiskt medel åt gången.

Kostnader för homeopatisk medicin och eventuellt andra föreskrivna preparat tillkommer.

Att arbeta med massage som verktyg medverkar bland annat till att du blir mer kroppsmedveten och kommer i fysisk och mental balans, vilket hjälper dig att lättare leva livet fullt ut i alla situationer. Att acceptera här och nu och att allt är precis som det ska vara är viktigt. Genom massage och homeopati ”återvinner” du dig själv – du får ny energi, förebygger ohälsa och når eller upprätthåller lättare balans på olika plan. De är också medel för att uppnå vidare personlig utveckling, drömmar och mål.
Min svenska klassiska massage grundas på just denna (djupgående och med PNF, det vill säga töjningsteknik) men har också inslag av andra tekniker såsom t ex akupressur. Läs mer om de olika behandlingarna på hemsidan.
Välkommen!

Recycle Yourself
Development Group Hindberget
Mottagning: Hälsans Hus i Lund och Davidhallsgatan 2 i Malmö
Tel: 0731-822 979
Hemsida: http://recycleyourself.se
Boka i Lund: http://recycleyourselflund.bokadirekt.se
Boka i Malmö: http://recycleyourselfmalmo.bokadirekt.se
Recensioner: http://www.facebook.com/Hindberget
Hälsokost: http://hindbergetsnaturapotek.webvital.se
Samarbetspartners: My Day, Actiway och Hälsoresurs