Terapeuter

Ulrika Hallebrand


Jag är utbildad i: urlika20214


  • Tapping: TFT (Thought Field Therapy) och TTT (Trauma Tapping Technique) Är även
  • Certifierad Trauma Tapper.
  • Havening
  • Certifierad Andningsinstruktör.
  • DBT/Mindfulness
  • NADA
  • Familjebehandlare med KBT
  • Recovery Coach
Jag arbetar både med privatpersoner och företag.

Hur jag arbetar:


Många som kommer till mig har trauma, riskbruk, stressade/utmattade, smärtproblematik, psykisk ohälsa och/eller relationsproblem.

Om du till exempel lever med höga stressnivåer eller lång period av stress så kan det ge fysiska symtom som problem med sömn, mage, matsmältning, spända muskler som orsakar ryggont och huvudvärk samt problem med att tänka klart och du tenderar att fastna i tankar.

Om du kommer till mig och efterfrågar stresshantering så kommer jag att erbjuda dig de metoder som jag ser kommer hjälpa dig. Det kan vara en mix av vägledande samtal, andningstekniker, olika mindfulness övningar och tapping. Om du kommer till mig med trauma så gör jag likadant. Jag skräddarsyr ett passande upplägg för dig.

Givetvis går det bra att endast boka en Tapping session eller att få NADA.

Om mig


Jag tror på kroppens självläkande förmåga och jag älskar att motivera, inspirera och stötta människor i deras förändringsprocesser.

”Every transformative change in our life begins with a crystal clear decision that I am going to - either start doing something or stop doing something”

Jag har alltid jobbat med människor på ett eller annat sätt. Har många års erfarenhet av att jobba med beroende & samsjuklighet, trauma, självskadebeteende.

Jag har egen erfarenhet av trauma, att leva med smärta och utmattningssyndrom. 

Många gånger frågade jag mig själv ”vad har jag gjort för ont för att drabbas av detta …” Svaret som kom till mig sade att anledningen för mig, var att jag skulle få erfarenhet, lärdomen och vetskapen om hur jag kunde läka mig själv och ge andra läkning. Något som har blivit min styrka i arbetet med mina klienter. 

Min livsuppgift är att hjälpa andra hjälpa sig själv. Jag har ett holistiskt synsätt. Förutom det så älskar jag att vara ute i naturen, fotografera, resa och att uppleva nya saker. Det är med djup tacksamhet jag följer mina klienters resa mot deras mål.


Mottagning: Hälsans hus i Lund
Besöksadress: Mårtenstorget 6, 223 51 Lund
Mobil: 0702–474647
Bokning: Onlinebokning kommer strax. Till dess maila eller slå mig en signal.
E-mail: ulrika.hallebrand@gmail.com

Viktig information.
Jag fakturerar via Frilans Finans.
Ej avbokad tid debiteras.
Av och ombokning måste göras senast 24h innan din bokade tid. Gäller oavsett anledning.