Terapeuter

Tamara MörgelinVarmt välkommen till mig och Friheten i dig. Jag är en blivande regressionsterapeut som brinner för att hjälpa människor, främst genom samtalsterapi. Bild tamara

Samtalen utgår ifrån dina unika behov och vägleds varsamt av min intuition och min djupgående erfarenhet, tillsammans med den inneboende visdom du själv besitter. Jag hjälper till att guida dig på din väg och är ett kärleksfullt stöd för dig precis där du befinner dig i livet.

Jag ser och hör dig hela tiden med ett öppet hjärta och ger utrymme för allt du är i och upplever, oavsett vad det är. Hos mig är precis allting välkommet och ingenting är för stort eller litet. Hela du är välkommen, och jag ser fram emot att få finnas där för just dig.

Utöver samtalen erbjuder jag även underbart avslappnande Hot Stone massage.

Varför Friheten i dig?

Min intention är att hjälpa människor att upptäcka och gradvis låta sig börja uppleva den djupa inre frihet som redan finns där inom varenda en av oss... vilandes, väntandes, under olika lager av rädsla/ilska/sorg/smärta/oro/ångest/tvivel/tvång/skuld/skam.

Min egen livsväg och mitt genomgripande inre arbete de senaste åren har bevisat för mig att denna totala inre befrielsen jag talar om verkligen finns på riktigt. Allra längst inne, i vår kärna. Och vägen dit, till vårt inre, till upplevelsen av vårt Sanna Jag, ser olika ut för oss alla. Jag är här för att stötta dig på din egen unika resa, precis där du befinner dig i nuläget.

Alla känslor/tankar är tillåtna här, och Ingenting är konstigt eller oförklarligt för mig. Jag har på många olika sätt genomlevt allt från det renaste helvetet på jorden till det mest ljuvliga, heltäckande välmåendet - därför förstår jag alltid dig, vad du än kan tänkas uppleva.

Jag finns tillgänglig för samtal eller massage på Hälsans Hus onsdag till lördag, samt enl. individuella överenskommelser. Telefontider för samtal finns alla dagar i veckan.

Lediga tider hittar du via bokningslänken nedan. Hittar du ingen tid som passar? Bara hör av dig, så löser vi det tillsammans.

Mottagning: Hälsans Hus i Lund
Tel: 076-3213356
Hemsida: www.frihetenidig.se
E-mail: tamara@frihetenidig.se

Facebook: Friheten i dig - samtal och massage
Bokning: www.frihetenidig.bokadirekt.se