Terapeuter

Mia Regnér

Marocko 051 1

Jag heter Mia Regnér och jag är stressterapeut/avspänningspedagog med fokus på mental träning. Jag är även yoga-och MediYogainstruktör, jag skriver (både böcker och på min blogg)och jag håller föredrag och kurser/utbildningar med fokus på bla rädslor och hinder i livet.
Mitt företag heter MR-Mental Rekreation - kontakta mig gärna på:
mentalrekreation@telia.com mobil: 070 – 666 16 57

Jag arbetar framför allt med mental träning för människor som är rädda, såsom flygrädda pga alla mina år som flygvärdinna men även med människor som är rädda och har hinder inom andra områden i livet.

Med mental träning och med hjälp av olika verktyg och redskap såsom andnings-och avslappningsövningar, samtal mm lär du sig att hantera din rädsla, oro och ångest. Jag arbetar med människor som har svårigheter i livet, framför allt med människor som vill göra en förändring - utöver rädslor och oro kan det vara med fokus på övervikt, ångest, prestation, framförande, våga tala och så vidare.

Kika in på min hemsidan www.mentalrekreation.se och se under knappen "Erbjudande" där kurser och annat läggs ut kontinuerligt. Kontakta gärna mig också om intresse finns för mental träning inom andra områden än de som ligger på min hemsida

När det gäller mitt skrivande så har jag ett eget bokförlag, Disak Publishing och mina två böcker, "En flygvärdinnas hemligheter och sanningar: Lär dig hantera din flygrädsla med mental träning" och"Jag vill ha barn! Hur man kan hantera att inte kunna få barn" finns att köpa ute på olika internetbokhandlar. Jag skriver just nu på en tredje bok, med arbetstiteln: "Jag är rädd!" - vad som kommer i framtiden återstår att se!

Utöver allt detta så har jag även ett reseföretag, "Body & Soul: Inspired Tours and Travel", där jag tillsammans med min syster Carina anordnar tränings-och hälsoresor runt om i världen - där upplevelser, yoga och pilates ligger som en "röd tråd"! Läs mer på www.bodyandsoultravel.se