Hälsans Hus

Kurser/ Utbildningar

Anahata Yoga

Hur du praktiskt öppnar och följer ditt hjärta så du kan älska dig själv precis så som du är

Vad skulle hända ifall du kunde sluta att lyssna på din inre sabotör och äntligen kunde följa ditt hjärta istället för sinnets ständiga begär och motstånd?

Om du på något sätt kunde förena dig med din inre sanning och uttrycka den mer öppet och fritt?

Få klarhet och tydlig riktning i ditt liv så du kan ta kraftfulla och inspirerande beslut i din vardag som för dig framåt mot det liv du VERKLIGEN älskar att leva och inte bara ett som du borde vara nöjd med?

Kom och ta del av denna flera tusenåriga yogatradition ifrån Himalayas berg och dess kraftfulla övningar och principer. Som när de används systematiskt i din vardag kan hjälpa dig att stå i ditt inre centrum och kraft mitt ibland vardagens alla stressiga prövningar och måsten. Förstå dig själv på ett djupare plan så att du kan leva ett stillsamt och fokuserat liv trots din omgivning, vilket är något som krävs ifall du ska kunna kraftfullt och autentiskt uttrycka den du verkligen är. Detta så att du kan leda ditt liv ifrån hjärtats inkluderande och kärleksfulla direktiv istället för ditt sinnets nyckfulla och oroliga ledning.

Du som deltar i denna kurs eller på en Anahata Yogaklass kommer få ta del av mjuka rörelser och positioner, andningsövningar, meditationer, mantra sång och den 5 stegs process jag själv använder mig av för att skapa balans, styrka och harmoni. Verktyg och principer som när de används i din vardag även hjälper dig att öppna ditt hjärta och lär dig att älska dig själv precis så som du är.

Du är värd det liv du känner dig kallad till att leva och med rätt strategi, verktyg och vilja kan du förverkliga det.

21 Kurstillfällen – Måndagar 18.45 – 20.15 med start den 16/1 till och med 26/6

Pris: Hela kursen 3150kr (Går att delbetala i månaden men du binder dig till hela kursen)
Halva kursen 1700kr
Drop in – 165kr/tillfälle (i mån om plats)

Prova på första tillfället 120kr (som kan dras av vid eventuellt köp av hela eller halva kursen 11/21
tillfällen)
Anmäl dig till
Med tacksamhet,
Henrik