Hälsans Hus

TERAPEUTER

Mariann Malmström

Telefon

070-448 56 44

E-post

Satya yoga och massage erbjuder klassiska yogakurser, samt avspänningsmassage med olja. Massage kan användas både i uppmjukande och smärtlindrande syfte, men kan också vara ett kraftfullt behandlingsverktyg av terapeutiskt värde eftersom den är avkopplande, samtidigt som den är aktiverande. Olika massagetekniker har sedan flera tusen år använts i olika kulturer för att lindra och förebygga såväl fysiska som psykiska besvär. Massagen är en djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga där helhetsperspektivet är centralt. Behandlingen innehåller både massage, stretching och andning.

Yoga är en levande kunskap med rötter i Indien vars tekniker syftar till helhet och balans. Övningarna kan anpassas till allas behov. Målet är en utökad känsla av integration, balans och helhet i kroppen, sinnet och själen. Yoga kan praktiseras oberoende av hälsostatus och ålder, och kan fungera som ett utmärkt redskap och hjälp i vardagslivet.

Yogainriktningen är anpassad för att möta det moderna samhällets behov, och kan praktiseras oavsett bakgrund, ålder och fysiska förutsättningar. Genom ett förhållningssätt som inbegriper medvetenhet om alla aspekter av vårt varande kan yoga hjälpa utövaren att utveckla hälsa, sinnesfrid, inspiration och livsglädje. Yoga och massage kan fungera som en utmärkt kombination

Satya Yoga och massage drivs av Mariann Malmström (Parvati) certifierad yogalärare sedan år 2002, samt diplomerad massör. Satya yoga är affilierad till Satyananda yoga i Sverige.