Hälsans Hus

Terapier / Behandlingar

Ansiktsakupressur

Ansiktsakupressur

Ansiktsakupressur – en behandling som gör dig vackrare
Kosmetisk akupressur – ”Ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp”. I Kina är ansiktsakupunktur vanlig som skönhetsbehandling. Som i all akupunktur använder
man nålar som man sticker in i ansiktets akupunkturpunkter. Det är inte en smärtfri metod och det kan ge blödningar och svullnader i huden.
Jag använder mig av akupressur, som är en bättre metod när det gäller ansiktsbehandling. Den är dessutom smärtfri. I stället för att sticka in nålar trycker
jag på ansiktets akupunkturpunkter med mina fingrar. Det ger en mycket bra kosmetisk effekt. Det ökar hudens elasticitet och ger en riktig ansiktslyftning.
Minskar rynkor kring ögonen, pannan och munnen och minskar storleken på ansiktsporerna.

Akupressur är en effektiv icke kirurgisk behandling för att minska tecknen på åldrande. Den baseras på traditionell kinesisk medicin.
Estetisk akupressur är en av de populäraste ansiktsbehandlingarna i Kina och runt om i världen just nu och är ett alternativ till kemisk behandling.
I Kina har behandlingar för föryngring och vitalisering av huden med akupunktur använts under flera tusen år och var tidigare endast förbehållet privilegierade grupper.
Jag använder akupressur istället för akupunktur, det har samma effekt, men är helt utan de skador och blödningar som akupunkturnålar kan orsaka.
En behandling med ansiktsakupressur kommer att ge dig en känsla av välbefinnande och avslappning
Enligt traditionell kinesisk medicin går de flesta meredianerna genom ansiktet. Vid ansiktsbehandling med akupressur påverkas hela kroppen,
t.ex. höjs immunförsvar och hormonfunktion. Stressen minskar och det psykiska välbefinnandet ökar – detta som bonus till att behandlingen får dig att se yngre och vackrare ut.
· Minimerar eller tar bort fina linjer och rynkor.
· Reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen.
· Förbättrar ansiktsfärgen och ger huden en hälsosam lyster.
· Minskar storleken på porerna.
· Ökar blodflödet.
· Reducerar akne.

En behandlingsprocess är 10 gånger. Då kan du se tydliga förändringar. Men du kan komma så många gånger du vill.
Om du bara vill komma en gång och testa effekten, så går det också bra.

Terapueter

Zhao Ming, specialist i Ansiktsakupressur
Zhao Ming: www.tcm.zhao-ming.com
e-mail:
Mobil: 073 999 7586