Hälsans Hus

Terapier / Behandlingar

Kurser & Utbildningar – Medium

Kurser & Utbildningar – Medium

Längtar du efter att öppna din inre medvetenhet?
Vill du hitta svaren inom dig själv?
Vill du förstå det du ser inom dig/runt dig?
Jag hjälper dig att hitta din inre kraft som jag vet att vi alla har.

Jag visar hur du kan använda dig av din magkänsla i vardagen och hur du lär dig att lita till den. I dagens samhälle när vi ständigt har människor runt omkring oss kan det vara svårt att urskilja om det är mina egna eller någon annans känslor jag känner i kroppen. Kanske känner du dig dränerad på energi eller tappad lust till att orka göra saker. Jag ger dig verktyg att använda i vardagen för att hjälpa dig med detta. Dels hur du skyddar dig och du lär dig att känna vad som är dina egna känslor eller någon annans. Jag kommer på kurserna att guida och hjälpa dig ner i avslappning och meditation som är väldigt bra för vår hälsa och välbefinnande. Detta är också något som du kan fortsätta med själv hemma för att lära dig koppla av, släppa tankar och stress.

I kurserna fokuserar vi på din medvetenhet och intuition. Jag går igenom grunderna för kanalisering och du kommer att få hjälp att öppna kontakten med bl.a. andevärlden. Du får lära dig att hantera/bygga din energi för kunna ha en kommunikation till det andliga. Vi kommer att jobba praktiskt med detta. Du jobbar uti från dina förutsättningar och du får gott om tid att öva tillsammans med andra på din inre själs resa.

Du får vara med om bl.a. meditation, healing, andlig kontakt du kommer att ha praktiska övningar som du har användning av i din vardag. Du kommer också att jobba med andra deltaga i övningar par, grupp och individuellt. Du kommer att få mycket healing/kärlek som hjälp dig att öppna din intuition/tillit, vilket är en förutsättning för kunna jobba med din inre själsresa och andlig kontakt. Du kommer att få jobba i en trygg miljö med likasinnade! Att få lära känna din själ och intuition är det viktigaste du kan göra för att skapa balans i ditt liv!

Vi är få deltagare på kurserna. Jag tillsammans med universums högsta nivå av energi höjer energierna under kurserna så att ni alla kan få den utveckling som ni önskar. Jag finns med och hjälper er under hela kursen.

Kom och upplev glädjen och kärleken i att kommunicera via själen/sinnet! Lär dig tolka din intuition, så att du finner svaren inom dig. Återta din inre glädje!

Referenser:
Jag vill varmt rekommendera Putte som lärare i kurser gällande medialitet/healing. Han har ett okonstlat sätt att förmedla sina kunskaper och med en blandning av humor, allvar och egen insikt gör han ett stort intryck på sina deltagare. En av hans större förtjänster ligger i att göra det svåra enkelt och det tycker jag att han lyckas han med. Både nybörjare och människor som kommit en lite längre bit på väg har något att hämta här. Allt sker med ett stort hjärta och i en miljö som är lugn och trygg. För mig var kurshelgen ett rejält kliv framåt på min resa mot det mediala.
Peter de Ajna – Växjö

Det är med värme jag vill rekommendera dig Putte som spirituellt medium i att vägleda andra. Jag är så tacksam för mitt lärande hos dig. Du har med ditt varma sätt lyckats sprida och skapa ett inre lugn som gör att man som deltagare känner tillit till sin egna förmåga. Som lärare har du verkligen lyckats att hjälpa mig och andra framåt i sin utveckling. De praktiska övningarna medförde större insikt och du stöttade mig i att kunna lita på min intuition. Jag uppskattar att du delger mycket av din egen resa vilket gör att man känner tillit och får förståelse att det som kommer är rätt för en själv. Utbildningen tillsammans med dig och övriga hade stor betydelse för mig och min utveckling. Du gjorde det omöjliga möjligt och jag är dig evigt tacksam. Jag hoppas innerligt att fler som är i andlig/ medial utveckling får chans att möta just dig. TACK fantastiska Putte
Victoria – Stockholm

En lärorik kurs med mycket ny kunskap. Putte han formade kursen efter oss alla och våra önskemål. Putte är glad person med ett lugn som smittade av sig. Han har en förmåga att känna av vart han behövdes i kursen så han finns alltid till hjälp & stöd!
Frida – Örebro

I would highly recommend Putte, he has the most beautiful spiritual soul and has an amazing healing gift, a true ambassador for the spirit world.
Christine Craig – Skottland

Mottagning: Hälsans hus i Lund
Besöksadress: Mårtenstorget 6, 223 51 Lund
Patrik Putte Persson

www.mediumputte.com
www.facebook.com/mediumputte
www.bokadirekt.se/places/patrik-putte-persson-33283
070 – 38 05 664

Medlem: SNU England, Hälsans Hus i Lund